Heippa! Olen Veera!

Olen iloinen innostuja ja hyvinvointistudion omistaja, jonka missiona on tarjota hyvää mieltä, iloa, kannustusta ja rentouttavia kokemuksia ihmisten elämään. 

 Tuon ihmisten elämään iloa ja lempeyttä joogan, meditaation, rentoutumisen ja lempeän liikkeen avulla. Rakastan järjestää pieniä hyvinvointitapahtumia studiolla, sekä tarjota ihmisille rentoutumishetkiä. Halusin luoda Tornioon jotain ihanaa ja innostavaa, joka tarjoaa ihmisille arkeen luksushetkiä.

 Olen rakentanut lämminhenkisen studion Tornion Greenlinen yläkertaan, josta pääsemme nauttimaan jokinäkymästä ja upeista maisemista. Studio on tilava ja avara, joten jokaiselle on riittävästi tilaa olla ja hengittää. Riittää, kun saavut paikalle ja tuot oman ihanan energiasi ja valosi mukanasi. Kaikki muu löytyy jo studiolla. Täällä saat vain olla ja rentoutua. Studiolla on kaikki tarpeellinen harjoitukseen, eli matot viltit ja tyynyt löytyvät valmiina. Voit saapua nauttimaan. Ennen jokaista tuntia on tee-tarjoilu ja myös tunnin jälkeen saat nauttia kupin lämmintä kofeiinitonta ja rauhoittavaa teetä. Saat saapua tunnille ja valmistautua alkurentoutukseen ja pötkötellä matolla omassa rauhassasi. Saat harjoitella joogasukat jalassa tai ilman. Talvisin harjoittelemme aina kynttilöiden valossa. Hämärä valaistus rentouttaa ja antaa oman tunnelmansa harjoitukselle. Kesäisin hyödynnämme aina sään salliessa valtavaa terassia, jonka aurinkoisessa tunnelmassa voi kuvitella olevansa vaikkapa laivan kannella, sillä niin lähellä vesi on. Voit kuulla laineiden äänen ja nauttia maisemista ja suomen kesästä. 

Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Omana ihanana itsenään. Studiolla on viikkotuntien lisäksi spesiaalitapahtumia , pieniä miniretriittejä, jolloin voit esimerkiksi nauttia joogaa ja aamupalaa tai hemmotella itseäsi rentoutustunnilla ja teemaan sopivalla tarjoilulla. Välillä voit löytää itsesi äänimaljarentoutuksesta, kursseilta, hyvinvointivalmennuksesta tai vaikkapa viinijoogasta. Rakastan tarjoilla erilaisia elämyksiä.  Parhaiten pysyt mukana tapahtumista, kun seuraat studion matkaa Facebook sivuillallani ja varauskalenteri

Koulutukseltani olen matkailuohjelmapalvelujen tuottaja ja olenkin iloinen, että pääsen toteuttamaan haavettani ja tarjota elämyksellisiä hyvinvointipalveluita ihmisille. Valmistun myös sosionomiksi. Tämän lisäksi olen kouluttautunut jooga- ja rentoutusohjaajaksi, sekä valmistunut suomen ensimmäisestä akateemisesta Coaching- ja valmennustaitojen koulutuksesta. Olen myös FaceYoga eli kasvojoogaopettaja. Olen myös laajentanut osaamistani opiskelemalla mm. Personal traineriksi, äitiysliikunnan ohjaajaksi ja lihaskuntovalmentajaksi. Olen myös opiskellut mm. energiahoitoa, NLP-peruskoulutuksen, hierontaa, kalevalaista jäsenkorjausta, ja movement/liikkuvuus-valmennusta. Luen paljon ja positiivinen psykologia, itsensä kehittäminen, henkinen valmennus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa minua kovasti. Rakastan kirjoittamista, valokuvaamista, lukemista ja uusien asioiden opiskelua. Minut löytääkin usein joko joogaamasta, kirjoittamasta, lukemasta tai uusiin koulutuksiin osallistumassa tai niitä etsiessä. Rakastan olla aloittelija ja oppia aina uutta.

Kirjoitan kannustavia tekstejä instagram tililläni @veeramariav ja välillä päivitän youtube-kanavaani. Facebookissa  studion tapahtumia seuraat sivuilla Veera Maria jooga & hyvinvointi. 

Teen asioita sydämestä ja rakkaudella sekä lempeällä keveydellä. Haluan ajatella, että jokaisella on oma polku ja elämäntehtävä tässä maailmassa. Minun tehtäväni on tarjota hyvää mieltä ja kannustusta, sekä rentouttavia kokemuksia ihmisten elämään. Luksusta arkeen ja ihania muistoja, oivalluksia ja ajatuksia.

Haluan auttaa ihmisiä olemaan enemmän läsnä ja ymmärtämään oman elämänsä hienouden. Varjot voi muuttaa valoksi. Niin minäkin olen tehnyt.

 Toivon, että näemme studiolla tai muissa ihanissa merkeissä. Iloa ja valoa sinun päivääsi, olet huippu!

Hymyin Veera