Löydä valosi ja anna sen loistaa. 

Veera Maria 

Yrittäjä, joogaopettaja, rentoutusohjaaja, hyvinvointivalmentaja

Olen iloinen ja positiivinen ihminen, joka innostuu helposti asioista. Haluan inspiroida myös muita löytämään iloa ja valoa elämäänsä. Pidän siitä, että voin rakentaa jotain uutta ja inspiroivaa tähän maailmaan.

 Yksi toteutunut unelmani oli rakentaa oma joogastudio Tornion Greenlinelle, josta on upea jokinäkymä. Studiolla on rento tunnelma ja sinne on jokainen tervetullut. Studiolta löytyy valmiiksi matot, joten riittää, että saavut tunnille nauttimaan. Joogatunteja pääset varaamaan varauskalenterista. Tunnit sopivat jokaiselle, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Jokainen tuntee oman kehonsa parhaiten ja voi tehdä liikkeet ja sarjat omalla tasolla, luopuen samalla suorittamisen ajatuksesta. Järjestän myös kursseja ja ohjaan erilaisia tunteja myös tilauksesta, joko studiolla tai asiakkaan omissa tiloissa. Myös yrityksille on omat joogapalvelut, joiden avulla saadaan lisättyä työyhteisön hyvinvointia. Yritysjooga onkin noussut suosioon lähiakoina. Voit lukea lisää yrityksille sivuilta.

 Pidän siitä, että voin olla joogassa ja sen opettamisessa luova, joten haen inspiraatioita työhöni erilaisista asioista. Virtaava Flow-jooga on sitä minkä pohjalle rakennan useimmin tunnin. Musiikin, liikkeen ja hengityksen soljuminen joogasarjaksi on ihana ja rentouttava kokemus. Tunnit sopivat jokaiselle ja ajattelen, että itseään eikä joogaa kannata ottaa liian vakavasti. Ilon kautta! 

Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Täydellisenä ihanana itsenään. Jooga sopii jokaiselle, jota kiinnostaa pitää huolta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Parasta joogassa ja sen ohjaamisessa ovat kuitenkin ihmiset. On ihana oppia tuntemaan uusia ihmisiä ja huomata, kuinka mahtavia ihmisiä viikottain saapuu tunneille. Moni toteaakin, että joogan jälkeen hymy on herkässä ja sydämessä lämmin ja kiitollinen tunne. Minulla myös, sillä jooga ja sen ohjaaminen teille ihanille upeille ihmisille on parasta. 

Liikunta ja hyvinvointi luonnollinen osa arjessani. Haluan liikkua ilolla ja rennolla asenteella. Itseäni kuunnellen. Jooga tuli osaksi elämää vuonna 2009. Vuosien varrella olen käynyt useita eri joogakursseja, opiskellut itsenäisesti ja tehnyt omaa joogaharjoitusta säännöllisesti. 

Hyvinvointiin liittyviä opintoja minulta löytyy useita erilaisia. Olen joogaopettajan ja rentoutusohjaajan koulutuksen lisäksi valmistunut Suomen ensimmäisestä akateemisesta coaching- ja valmennustaitojen peruskoulutuksesta.   Opiskelen myös Movement Coach- koulutuksessa, eli kehonpainolla tehtävät harjoitukset ja niiden ohjaaminen ovat osaamisalaani. Olen opiskellut lisäksi mm: Kalevalaista jäsenkorjausta,  energiahoitoa, NLP:tä ja positiivista psykologiaa. Itsensä kehittäminen ja henkinen hyvinvointi ovat aina kiinnostaneet minua ja ovatkin joogan lisäksi intohimon ja innostuksen kohteitani. Rakastan myös kirjoittamista, valokuvaamista, lukemista ja asioiden pohdiskelua . Blogistani voit seurailla ajatuksiani. Pidän ajatuksesta, että ihminen ei ole ikinä valmis. Siksi rakastan uusien asioiden opiskelua ja opettelua.

Haluan tuoda ihmisten elämään valoa ja iloa, uskoa itseensä. Ajatusta, että maailma on avoin ja jossa on mahdollisuuksia valtavasti. Ei ole vain yhtä oikeaa tietä, vaan monta kaunista polkua, joista jokainen on ihmisen itsensä näköinen. Vaikka elämä tuo välillä haasteita ja vaikeuksia, voi huomata, kuinka haasteet voi valjastaa voimavaroiksi. Varjot voi kääntää valoksi. Niin minäkin olen tehnyt. <3

Odotan ilolla, että pääsemme joogaamaan yhdessä! :) 

Namaste - Valo minussa, kunnioittaa valoa sinussa!