esittely

Löydä valosi ja anna sen loistaa. Hei olen Veera!

Yrittäjä, jooga-ja rentoutusohjaaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivamentaja, Personal trainer

Olen iloinen ja positiivinen ihminen, joka innostuu helposti asioista. Haluan inspiroida myös muita löytämään iloa ja valoa elämäänsä. Pidän siitä, että voin rakentaa ja tarjota jotain uutta ja ihanaa tähän maailmaan. Haluan tuoda ihmisten elämään valoa ja iloa sekä uskoa itseensä. Ajatusta, että maailma on avoin ja jossa on mahdollisuuksia valtavasti. Ei ole vain yhtä oikeaa tietä, vaan monta kaunista polkua, joista jokainen on ihmisen itsensä näköinen. Vaikka elämä tuo välillä haasteita ja vaikeuksia, voi huomata, kuinka haasteet voi valjastaa voimavaroiksi. Varjot voi kääntää valoksi. Niin minäkin olen tehnyt. <3

Joogastudio

Yksi toteutunut unelmani oli rakentaa oma joogastudio Tornion Greenlinelle, josta on upea jokinäkymä. Studiolla on rento tunnelma ja sinne on jokainen tervetullut. Studiolta löytyy valmiiksi matot, viltit ja tyynyt, joten riittää, että saavut tunnille nauttimaan. Joogatunteja pääset varaamaan varauskalenterista. Tunnit sopivat jokaiselle, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Jokainen tuntee oman kehonsa parhaiten ja voi tehdä liikkeet ja sarjat omalla tasolla, luopuen samalla suorittamisen ajatuksesta. Järjestän myös kursseja ja ohjaan erilaisia tunteja myös tilauksesta, joko studiolla tai asiakkaan omissa tiloissa. Myös yrityksille on omat jooga- ja hyvinvointipalvelut, joiden avulla saadaan lisättyä työyhteisön hyvinvointia.  Työhyvinvointi onkin noussut suosioon lähiakoina. Voit lukea lisää yrityksille sivuilta.

 Pidän siitä, että voin olla joogassa ja sen opettamisessa luova, joten haen inspiraatioita työhöni erilaisista asioista. Virtaava flowjooga on sitä minkä pohjalle rakennan useimmin tunnin. Musiikin, liikkeen ja hengityksen soljuminen joogasarjaksi on ihana ja rentouttava kokemus. Myös super-rentouttavat ja palauttavat tunnit ovat suosittuja. Joogassani on aina mukana lempeää ja palautumista tukevaa osiota. Palautuminen on itselleni sydämen asia ja haluankin, että jokainen pääsisi palautumaan arjesta parhaalla mahdollisella tavalla.

 Tunnit sopivat jokaiselle ja ajattelen, että itseään, joogaa tai muutakaan liikkumista ei kannata ottaa liian vakavasti. Ilon kautta! 

Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Täydellisenä ihanana itsenään. Jooga sopii jokaiselle, jota kiinnostaa pitää huolta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. 

Parasta joogassa ja sen ohjaamisessa ovat ihmiset. On ihana oppia tuntemaan uusia ihmisiä ja huomata, kuinka mahtavia ihmisiä viikottain saapuu tunneille. Moni toteaakin, että joogan jälkeen hymy on herkässä ja sydämessä lämmin ja kiitollinen tunne. Minulla myös, sillä jooga ja sen ohjaaminen teille ihanille upeille ihmisille on parasta.   Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

  Liikunta ja hyvinvointi luonnollinen osa arjessani. Haluan liikkua ilolla ja rennolla asenteella. Itseäni kuunnellen. Jooga tuli osaksi elämää vuonna 2009. Vuosien varrella olen käynyt joogakursseja, opiskellut itsenäisesti ja tehnyt omaa joogaharjoitusta säännöllisesti. 

  Hyvinvointiin liittyviä opintoja minulta löytyy useita erilaisia. 

  Olen joogaopettajan ja rentoutusohjaajan koulutuksen lisäksi valmistunut Suomen ensimmäisestä akateemisesta coaching- ja valmennustaitojen peruskoulutuksesta. Henkinen valmennus onkin tuttu ja tärkeä työkalu työssäni. Olen myös lisensoitu kuntosalivalmentaja. Valmistun personal traineriksi 2020, jonka lisäksi kouluttaudun Movement coach- koulutuksessa. 

  Kaikki opintoni nivoutuvat hienosti tukemaan toisiaan ja muodostavat mahtavan kokonaisuuden, jonka avulla pystyn huomioimaan hyvinvoinnin laajana kokonaisuutena valmennuksissa ja työssäni. 

  Kohderyhmääni valmennuksissa voivat olla esimerkiksi elämäntapamuutosta kaipaavat, liikunnan aloittamisesta haaveilevat, rennompaa arkea ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivaa elämää tavoittelevat ihmiset. Joskus henkilökohtainen valmennus on sitä, että laitetaan yhdessä palautuminen kuntoon ja löydetään ihmiselle juuri hänen näköinen tapansa liikkua ja voida hyvin. Henkilökohtainen valmennus  tukee mukana ja auttaa löytämään omia voimavaroja tukevia palasia elämään. Jokainen on ihana ja upea yksilö ja jokaiselle löytyy oma tapa tehdä elämästä valoisampi ja hyvinvoivempi. Aina on oikea hetki aloittaa. Olen tukena muutoksessa. 

  Haluan luoda iloa, hymyä ja rentoutta liikkumiseen ja tarjoan ihmisille mahdollisuuden löytää iloa omaan elämäänsä ja tuoda liikkumisen luonnolliseksi osaksi arkea. En usko kulmien kurtisteluun ja väkisin suorittamiseen, vaan oman kehon kuunteluun ja kunnioittamiseen. Jokainen ihminen on jo hyvä sellaisenaan ja aina voi tuoda lisää hyvää omaan elämäänsä.

  Pidän ajatuksesta, että ihminen ei ole ikinä valmis. Siksi rakastan uusien asioiden opiskelua ja opettelua.

   Olen opiskellut lisäksi mm: Matkailuohjelmapalvelujen tuottajaksi, Kalevalaista jäsenkorjausta, energiahoitoa, kuumakivihierontaa, NLP:tä, ja positiivista psykologiaa. Itsensä kehittäminen ja henkinen hyvinvointi ovat aina kiinnostaneet minua ja ovatkin joogan ja liikkumisen lisäksi intohimon ja innostuksen kohteitani. Rakastan myös kirjoittamista, valokuvaamista, lukemista ja asioiden pohdiskelua . Blogistani, sekä instagramista @veeramariav voit seurailla ajatuksiani. Youtubesta löydät kanavani nimellä Veera Maria jooga ja hyvinvointi

  Odotan ilolla, että pääsemme joogaamaan, liikkumaan ja voimaan hyvin yhdessä! :) 

  Namaste - Valo minussa, kunnioittaa valoa sinussa

  Ilolla ja Valolla

   Veera