Jooga on minulle..

11.11.2019


Mitä muuta jooga on minulle, kuin asanaharjoitusta?🧘🏼‍♀️💕
-
Jooga on itselleni turvapaikka. Se SE oma juttu, jossa voin hiljentyä olemaan juuri se, kuka olen. Harjoitus leviää matolta arkeen ja elää siinä läsnä. Se voi olla syvä hengitys arjessa, hengitysharjoitus ennen jännittävää tilannetta tai hiljentyminen kiireessä. Se on omien tarpeiden tunnistamista ja tasapainon löytämistä elämässä. Jooga on sitä, että pyrin olemaan rehellinen, itselleni ja muille. Olen oppinut hyväksymään itseni ja myös ymmärtämään muita.
-
Uskallan luottaa oman sydämen ääneen. Uskallan tehdä valintoja ja luottaa elämään. Uskallan olla keskeneräinen ja myöntää olevani vasta matkalla.
-
Jooga on myös minulle kiitollisuuden löytämistä arjesta ja tavallisuudesta. Se on oman elämän arvostamista. Se on omien toimintatapojen tarkastelua ja uudelleen luomista. Se on sitä, että joka päivä opin enemmän, että luopumalla löytää sen mitä etsii. Kun luopuu suorittamisesta, luopuu rooleista, luopuu kaikesta mitä ei enää tarvi, voi huomata, että energiaa vapautuu jollekin, joka on aidosti tärkeää. Uusia ovia avautuu, uudelle energialle on tilaa. Jooga on opettanut antautumaan elämälle ja olemaan läsnä jokaisessa tilanteessa.
-
❤️Joogan ihanin puoli on ollut se, että sen kautta olen tutustunut niin moneen ihanaan ihmiseen ja sen parissa saan päivittäin jakaa hetkiä yhdessä upeiden ihmisten kanssa.🥰❤️
-
Tärkeää on myös se, että jokaiselle jooga on oma harjoitus ja itsensä näköinen. Jokainen osaa joogata. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa suuntausta, ei yhtä oikeaa harjoitusta vaan jokaiselle jooga on oma henkilökohtainen harjoituksensa, se on vapaa kilpailusta ja vertailusta. Joogassa riittää, että on läsnä. Omana itsenään. Keskeneräisen täydellisenä ❤️
Juuri sellaisena, kun sillä hetkellä matolla tai sen ulkopuolella olet. Joogassa sinä riität. Sinussa on kaikki oikein. 

❤️Ja sie olet huippu!❤️❤️

Ilolla ja valolla

Veera