Tee pieniä asioita suurella rakkaudella

11.11.2019


Äiti Teresa on sanonut: Tee pieniä asioita, suurella rakkaudella❤️
Minulle tämä lause on ollut aina rakas. Sitä pysähdyn yllättävän usein myös mietiskelemään. Usein silloin, kun näen jotain, joka luotu rakkaudella. Mielestäni asian arvo mitataan juuri sillä, kuinka paljon rakkautta on sen tekemiseen tuhlattu. Minulle arvokkaampi asia on esim. siskon valmistama koru, kuin yksikään kallis timantti tai kulta. Arvo on tunteessa. Siinä tunteessa, mikä minulle välittyy.
-
Mielestäni lauseessa kiteytyy ihanasti myös ajatus,että pieni voi olla suurta. Pieni hyvä teko, kannustus, hymy, toisen huomioiminen ja kaikki ne pienet asiat, joista koostuu lopulta suurempi kokonaisuus. Jokaisella asialla on merkitystä, myös niillä, mitä teemme, kun kukaan ei ole katsomassa. Ne asiat, joita ei jaeta ja ne pienet yksityiskohdat työssä, jotka sitoutuvat suuremmaksi osaksi. Lopputulos on aina pienien asioiden summa. 💫💕Kun tekee asioita mahdollisimman paljon rakkaudesta käsin, voi luoda jotain kaunista.
-
Jokainen meistä aistii energioita ja sellainen työ/asia/teko, joka on alusta asti rakkaudella ja ajatuksella luotu palvelee saajaansa sekä tekijäänsä. Se on lahja molemmille, tekijälle ja vastaanottajalle. Lahja, joka lopulta palvelee enemmän, kuin osaa aavistaakaan. Sillä tiesitkö, että tunteilla ja energialla on tapana tarttua. Se laajenee ja leviää. Pienen ihmisen kautta toiselle. Osaksi suurempaa.
-
Tee siis pieniä tekoja rakkaudella. Saat niistä jokaisen takaisin, suurempana ja vahvempana❤️
-
Ihanaa päivää sinulle upea❤️✨
-
Ilolla ja valolla
Veera ✨❤️