Varauskalenteri

Tunnit sopivat jokaiselle ja aiempaa kokemusta ei tarvita. Jokainen tekee liikkeet ja sarjat itseään kuunnellen omalla tasollaan. Ihanaa nähdä sinut tunneilla!

Pienikin lisä hyvinvointia arkeesi vaikuttaa kehoon ja mieleen positiivisesti. Tunneillani voit olla juuri se kuka olet. Saat olla oma ihana itsesi ja luottaa siihen, että Sinussa on jo kaikki oikein. Ja sinä olet mahtava!

Tunnit studiolla:

Flow-tunnit
Flow tunnilla teemme dynaamisia venyttäviä liikkeitä hengityksen tahtiin. Dynaamisessa liikkeessä venytysasennossa pysytään vain hetki, mutta venytysasennossa käydään useamman kerran. Dynaamisilla venytyksillä tarkoitetaan liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, joissa liike on pääosassa. Ajatuksena on pitää liike ja liikkua rennosti asennosta toiseen esimerkiksi toistaen liikerataa joustoilla tai heiluriliikkeillä ja taivutuksilla. Liikkeet yhdistyvät flow-sarjoiksi. Dynaamisella liikkeellä pyritään avaamaan kehon luonnollisia liikeratoja ja mahdollisesti laajentamaan liikerataa. Sisäänhengitys vie liikkeeseen ja uloshengityksellä soljutaan venytykseen. Moni kokee flow-tunnin mukavasti tavaksi lisätä liikkuvuutta olemalla läsnä omassa kehossa ja usein puhutaan myös liikemeditaatiosta.

Super-rentouttavat tunnit

Super-Rentouttavat tunnit pitävät sisällään enemmän staattista venytystä. Tämä tarkoittaa sitä, että pysymme venytyksessä pidemmän aikaa ja tunnustelemme kehoa hengityksen lomassa. Tällä tunnilla saamme syventyä oman liikkuvuuden rajoissa venyttäviin liikkeisiin. Tunnilla voit käyttää apuna tyynyjä, blokkeja ja olla mukavasti viltin alla halutessasi. Pääosin asennoissa ollaan istuen tai maaten ja niissä viivytään useampia minuutteja. Tämä tunti antaa keholle ja mielelle luvan pysähtyä ja luopua täysin suorittamisesta. Moni kokee tunnin olevan tärkeä hengähdyshetki työpäivän päätteeksi. Staattiset venytykset lisäävät notkeutta ja rentouttavat lihaksia. Myös mieli saa levätä. Staattisessa venyttelyssä tärkeää on rentous ja kohtuullisuus, haet asennon, jonka pysyt säilyttämään pidemmän aikaa rennosti ja levollisesti. Tämä tunti on yksi suosituimmista.

--

Jokaiselle tunnille ovat aloittelijat tervetulleita. Usein ensimmäiseksi tunniksi valikoituu super-rentouttava tunti. Studiolla on valmiina kaikki tarpeellinen harjoitukseen, eli matot viltit ja tyynyt löytyvät valmiina. Voit saapua nauttimaan. Ennen jokaista tuntia on tee tarjoilu ja myös tunnin jälkeen saa nauttia kupin lämmintä kofeiinitonta ja rauhoittavaa teetä. Saat saapua tunnille ja valmistautua alkurentoutukseen ja pötkötellä matolla omassa rauhassasi. Saat harjoitella joogasukat jalassa tai ilman. Talvisin harjoittelemme aina kynttilöiden valossa. Hämärä valaistus rentouttaa ja antaa oman tunnelmansa harjoitukselle.

Ohjaan hengitystä, mutta muista, että pääasia on, että hengität, eli älä kiinnitä liikaa huomiota siihen, että välillä oma hengitys ei ole ohjatussa rytmissä.. Kunhan muistat hengittää <3 Harjoittelemme kyllä yhdessä tietoista läsnäoloa ja rauhallista syvää hengitystä, harjoittelu merkitsee sitä, että ei tarvitse olla valmis. Matka kehittää eniten. <3
-

Muista myös aina, että sinä itse olet oman kehosi ja olosi asiantuntija, ja saat tehdä liikkeet omassa tahdissasi ja halutessasi jättää tekemättä tai siirtyä asennosta pois ilman erillistä lupaa. Ymmärrät myös, että jokaisen keho on ainutlaatuinen ja asennot näyttävät ja tuntuvat erinlaiselta jokaisella meistä. Sallivuus ja armollisuus sekä lempeys ovat läsnä aina studiolla. Tunti tarjoaa aina ihmiselle oman ainutlaatuisen kokemuksen. Jokainen studion tunti pitää sisällään alku- ja loppurentoutuksen. Palautuminen on suuressa roolissa kaikessa ohjauksessa. Sen merkitys on suuri ja tärkeä nykyisessä kiireisessä ja hetkisessä elämässä.

💛

Toivotan sinut lämpimästi tutustumaan tunneille, on aina ihanaa nähdä erilaisia ihmisiä tunneilla.

 Klikkaa kuvasta varauskalenteriin.